Muzikale Jordaan tour in het mooie Amsterdam

Bij deze Muzikale Jordaan Tour is inbegrepen:

 • Pauze in typisch Amsterdams café
 • Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
 • Prijzen:
 • 10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
 • 15 - > personen € 21,00 p.p. excl. BTW
 • Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van deze Muzikale Jordaan Tour in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

  Muzikale Jordaan Tour

  Aan de voet van die mooie Wester ligt die mooie, die fijne Jordaan. Als er één artiest was die dit kon zingen met heel zijn hart en ziel, dan was het Johy Jordaan wel. Als Je Voor Een Cent Geboren Bent, Bij Ons In De Jordaan en Geef mij Maar Amsterdam zijn natuurlijk wereldberoemd! Maar ook andere Mokumse coryfeeën konden er wat van! Denk maar eens aan Tante Leen, Willy Alberti en André Hazes (hoewel die laatste niet uit de Jordaan kwam...).

  Trots op Mokum

  Omdat Mokum Events trots is op haar stad en we u de tijden van weleer graag willen laten herbeleven, nemen wij u mee op deze Muzikale Jordaantour in Amsterdam. Onze muzikale gids laat u de mooiste plekjes zien, oude grachtjes, smalle steegjes, krappe bruggetjes en gezellige hofjes. Dit zijn de plekjes waar het, zo vaak zware, Jordanese leven zich vroeger afspeelde en waar de beroemde Mokumse tekstdichters hun inspiratie opdeden.

  Zing in volle borst mee!

  Tijdens de tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Zakdoek mee!
  9.5/10 4 reviews

  Reviews van gasten

  Chirs

  Met partner

  10

  Perfect georganiseerde muzikale Jordaan tour. Gids kon groep goed inschatten, veel leuke Amsterdamse anekdotes en liederen. Super leuke echt Amsterdamse cafeetjes. Top gids.

  E de Vette

  Met partner

  10

  geweldig wat deed die man zijn best, en 2 leuke kroegjes gezien. Een geweldig middag.

  V. Koning

  Met partner

  10

  de muzikale jordaantoer is een echte aanrader. gezellig meezigen, lekker wandelen en een drankje. wij hebben een top dag gehad, met dank aan de gids die veel leuke weetjes had over de jordaan en de bekende jordaanse zangers.

  K. de Gooijer

  Met partner

  8

  De Muzikale Jordaan Tour: een hele leuke manier om de Jordaan te ondekken. Jan heeft een geweldige babbel en een nog betere stem. Een aanrader.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Fietsverhuur

  Mokumuitjes.nl

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  Tip

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier

  Veelgestelde vragen

  Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

  Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjestrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

  Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjestrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

  Uitjestrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

  Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.