Culinair weekend in Wageningen - Dineren in Michelinster Restaurant O Mundo

Dit culinaire arrangement in Gelderland is inclusief:

  • Ontvangst met Cava en bitterballen
  • 1x ontvangst met crudité en amuses in Michelinster Restaurant O Mundo gevolgd door een 5-gangen diner
  • 1x een 4-gangen diner bij brasserie DrinksandBites
  • 2 overnachtingen in een luxe hotelkamer
  • 2x uitgebreid ontbijt
  Prijs: € 165,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Aankomst mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

  De prijs van dit culinaire arrangement in Gelderland is geldig t/m 31 december 2017.
  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Culinair genieten in Gelderland

Een weekendje ontspannen en genieten van een heerlijk 4- en 5-gangen diner in het met een Michelinster bekroonde Restaurant O Mundo.

Elegante setting

  Op deze historische pleisterplaats zult u in een kleinschalige maar elegante setting volledig tot rust komen en genieten van elkaar in een hotel met ouderwetse welgemeende gastvrijheid en optimale service. Rondom het hotel vindt u op loop- en fietsafstand tal van hoogtepunten van Wagenings, Veluws en Betuws natuur-, cultuur- en kunstschoon.

  Kamers Op de eerste en tweede etage zijn de kamers van het hotel gelegen. Ruim opgezet, strak en eigentijds gemeubileerd en verlicht. Iedere kamer biedt een ander intiem uitzicht op de binnenstad van Wageningen en in alle kamers hangt interessante schilderkunst die voor de liefhebber te koop is. U overnacht in een luxe kamer, compleet met Rituals doucheproducten, Jura espresso apparaat, gratis fles water en wifi.

Restaurants

Restaurant O Mundo Op de begaande grond is Restaurant O Mudo gesitueerd. Een eetgelegenheid met een delicieuze reputatie onder smaakbewuste lekkerbekken, uiteraard voorzien van een heuse Michelinster. De gerechten waaruit u kunt kiezen zijn puur en zonder fratsen en worden u met grote liefde voor het vak en creatieve aandacht voor de presentatie toebereid.

Brasserie DrinksandBites De brasserie heeft een mediterane inrichting waarin u zich heerlijk kunt ontspannen en genieten van een heerlijk diner. Eerlijke gerechten van top kwaliteit van dagverse producten geinspireerd door Moeder Natuur.

Onze partner

Algemeen

Het hotel is een pittoresk viersterren hotel met een rijke historie, gelegen aan het 5 Mei Plein in het centrum van de stad Wageningen.

Kamers

Het hotel beschikt over veertien ruime hotelkamers, waaronder drie suites met aparte zit- en slaapkamer. Smaakvol en eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.

Culinair genieten

Het hotel staat ook voor culinair genieten en beschikt over drie bijzondere restaurants, allen op loopafstand. Restaurant O Mundo is gevestigd in dit hotel en is bekroond met een Michelinster. De keukenbrigade serveert op verzoek een op maat gemaakte lunch of een diner voor uw gezelschap tijdens of na uw vergadering, in het restaurant of op uw vergaderplek. Heeft u thuis of op een andere locatie een diner, een receptie of een feest? Het cateringteam van Restaurant O Mundo neemt u graag alle culinaire zorgen uit handen.

Historische Pleiseterplaats

Historische pleisterplaats met culinaire ambities en een ambiance om kordaat tot zaken te komen. Op deze historische pleisterplaats kunt u in een kleinschalige maar elegante setting volledig tot rust komen in een hotel met ouderwetse welgemeende gastvrijheid en optimale service.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjestrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjestrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjestrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uitjestrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Uitjestrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.