Solex ontdekkingstocht in de Weerribben - Geweldig dagje uit

Deze Solex ontdekkingstocht is inclusief:

  • Warme consumptie met Boerenbrok
  • Solextour
  • Drankje onderweg
  • Maaltijd of gerecht naar keuze
  • Tijdens het verblijf in ’t Binnenhof mag u vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten

  Prijs: € 57.50 p.p. Dit arrangement is mogelijk van maart t/m oktober en is vanaf 4 personen te reserveren.

  De prijs van dit dagje uit op de Solex in de Weerribben is geldig tot en met 31 december 2017.


  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Solex ontdekkingstocht in de Weerribben - Geweldig dagje uit

Voor een heerlijk dagje op de Solex geniet u zeker in het natuurgebied de Weerribben. Gezellig met familie, vrienden of collega's de natuur in en een mooie solextour maken.

Dagje uit in Nationaal Park de Weerribben

Het arrangement is op ieder gewenst tijdstip te beginnen. U wordt ontvangen met een warme consumptie met ambachtelijke Boerenbrok.

Na een klein half uur begint de uitleg van het solex-rijden en gaat u onder begeleiding een tocht maken door de Weerribben.

Onderweg stopt u voor een drankje. Na ongeveer 1,5 - 2 uur bent u weer terug in 't Binnenhof waar u gaat borrelen (optioneel) en aansluitend wordt de lunch, high tea (wine of beer), diner, buffet of barbecue geserveerd.

Programma varianten: 1) Zonsopgangspecial
U begint om 06.30 uur bij 't Binnenhof met een warme consumptie, waarbij u aansluitend gaat solex rijden met als afsluiting het ontbijt.

2) Zonsondergangspecial
U begint om 17.00 uur met het diner, buffet of barbecue en gaat aansluitend met de solex de Weerribben om de zon te zien ondergaan.

3) Kleine gezelschappen variant
U begint bij het eetcafe in Giethoorn waar u de gehele tijd verblijft.

4) Belterwiede variant
U vertrekt vanuit Wanneperveen bij Belterwiede Restaurant.

Opmerkingen:

  • Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs.
  • Het is mogelijk om één of meerdere nachten te overnachten in de villa’s op villapark de Weerribben. Van november t/m maart (excl. Vakanties en feestdagen) bedraagt de prijs € 52,00 p.p. op basis van logies. In de maanden april t/m oktober of een langer verblijf is mogelijk, tegen een kleine toeslag.
8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

Prima verzorgd, aardige mensen. Wij hebben genoten!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Zwemmogelijkheden
 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjestrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjestrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjestrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uitjestrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Uitjestrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.