Actief Groepsweekend in de Ardennen - Overnachten en leuke Activiteiten

Dit actieve groepsweekend in de Ardennen is inclusief:

  • 2 Overnachtingen in de accommodatie
  • Huur + route mountainbike
  • Quadrijden en Paintball
  • Geheel verzorgde Ardense Barbecue
  • Challenge parcours
Prijzen:
vanaf € 243,80 p.p. exclusief BTW op basis van 20 personen
vanaf € 225,40 p.p. exclusief BTW op basis van 30 personen

De prijs van het Actief Groepsweekend in de Ardennen is geldig tot en met 31 december 2017 met uitzondering van de feestdagen.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Actief Groepsweekend in de Ardennen

Op zoek naar een actief groepsweekend in de Ardennen? Wij bieden u de leukste activiteiten in combinatie met 2 overnachtingen in een prachtige accommodatie. De activiteiten zijn uiteraard actief en bestaan uit onder andere mountainbiken, paintballen, quadrijden en een challenge parcours.

Over ons

We kwamen erachter dat het voor sportieve bezoekers van deze regio best lastig is om een leuke activiteit te vinden in het enorme aanbod. Waar vind je de beste klimlocaties, de mooiste grotten, de goedkoopste quads, de avontuurlijkste kanoroutes? Wij weten het. Juist voor de verschillende groepen (families, vrienden, collega’s, studiegenoten) is het lastig activiteiten te kiezen waar iedereen blij van wordt. En daar hebben wij nu juist onze specialiteit van gemaakt.

De accommodatie

De accommodatie is een voormalig hotel en biedt plaats aan 34 personen. Het huis heeft een grote zaal met houtkachel en biljart. Er is een serre met een pingpongtafel. De grote keuken is ingericht met een groot fornuis met oven, magnetron, diepvries- en koelkasten en een groot koffiezetapparaat. Naast de keuken ligt een eetkamer.

Het huis telt zeventien slaapkamers (elk met twee eenpersoonsbedden), waarvan vier met stapelbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. De douches en toiletten bevinden zich op de gangen. Het gehele huis is centraal verwarmd.

Achter het huis ligt een hele grote tuin met picknickbanken een plaats voor een kampvuur. Hout op aanvraag, ongeveer € 10,- voor een kruiwagen.
Internet is via Wi-Fi toegankelijk.

Het programma

  Vrijdagavond: Aankomst en inchecken in de accommodatie

  Zaterdag: 10.00 uur - 12.00 uur Mountainbiken
  Op 5 minuten lopen van het huis starten diverse mountainbike routes. Na het uitzoeken van de fietsen en helmen krijg je instructie over de techniek en rij je op eigen gelegenheid een geschikte route van ongeveer 2 uur.

  13.00 uur - 18.00 uur Middagprogramma
  Afhankelijk van de grootte van de groep gaan jullie in 3 tot 4 groepen (maximaal 8 personen per groep) achter elkaar 1 uur quadrijden door de natuur. Degenen die niet quadrijden op dat moment zijn aan het paintballen op een terrein in het bos.

  Vanaf 20.00 uur Ardense BBQ
  De Ardense bbq bestaat uit:
  • Varken van het spit
  • Lam van de grill
  • Aardappelen
  • Pasta salade
  • Komkommersalade
  • Groene salade
  • Tomatensalade
  • Wortelsalade
  • Stokbrood
  • Warmesauzen
  • Koude sauzen
Het gaat om een geheel verzorgde bbq, u draagt enkel zelf zorg voor borden en bestek en doet zelf de afwas.

Zondag:
10.00 uur - 12.00 uur Challenge Parcours
Op 20 minuten rijden is er een oude steengroeve waar een challengeparcours in is gebouwd. Het bestaat uit een kleine klettersteig, een high rope parcours, een abseil en een tokkelbaan (deathride). Alle onderdelen zijn los van elkaar te doen. Vind je een onderdeel niet leuk dan kun je die overslaan. Alle onderdelen zijn goed zichtbaar voor degene die in de steengroeve staat dus perfect voor het maken van foto’s.

Onze partner

Algemeen

Bij deze aanbieder vindt u het grootste aanbod aan activiteiten in de Belgische Ardennen; waar en wanneer u maar wilt. Een weekend met vrienden, een vakantie met het gezin of een bedrijfsuitje; het wordt nog leuker als u samen het avontuur opzoekt! Het hele jaar door.

Voor grote groepen

Waar vindt u de beste klimlocaties, de mooiste grotten, de goedkoopste quads, de avontuurlijkste kanoroutes? Juist voor de verschillende groepen (families, vrienden, collega’s, studiegenoten) is het lastig activiteiten te kiezen waar iedereen blij van wordt. En daar hebben deze avontuurlijke aanbieders hun specialiteit van gemaakt.

Werkwijze

Met het netwerk en de kennis van de omgeving lukt het altijd om een geschikt programma samen te stellen voor een scherpe prijs. Dit is het eerste bedrijf dat echt álle activiteiten in de Ardennen samenbrengt en vergelijkt. Ze horen van u wat de wensen zijn, en met die informatie gaan ze aan de slag. Ze doen direct zaken met de vele aanbieders van outdoor-activiteiten. U kunt geboekte activiteiten meestal ter plaatse afrekenen.

Vakantiehuisjes en workshops

Het bestand van vakantiewoningen wordt steeds groter! Er wordt voor u altijd een geschikt vakantiehuis of een mooie groepsaccommodatie gevonden. Daarnaast worden er verschillende creatieve workshops aangeboden.Alles daarvan wordt in de puntjes voor u geregeld. U hoeft niet op zoek te gaan naar allerlei verschillende aanbieders, maar door de diverse arrangementen krijgt u gelijk alles in één.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjestrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjestrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjestrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uitjestrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Uitjestrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.